BitMiller Creative Commons License 2012.02.02 0 0 102

Diótörő: Bocsánatot kérek, csakugyan az elmélethez kértem segítséget, annak hitelessége biztosításához. Amikor elküldtem a hozzászólást (alapból támadást vélve a hozzászólás mögött visszatámadtam), akkor vettem észre, hogy miért írtad. És már nem tudtam azt törölni, aztán jött a szépítő magam-mentegetés.

Nyolc év nagyrészt azzal telt el, hogy pihent az elmélet. Néha lendületbe jöttem és elővettem, hozzátettem, -írtam, grafikákat készítettem elemzés és szemléltetés végett. Most nagyon jó, mert nem otthon vagyok, hanem egy albérletben, rendes lakótársakkal, saját szobával, előttem a számítógépem, és munka után senki sem zavar, hogy mosogassak el, vagy vigyem ki a szemetet, és nem is lebeg pallosként fejem felett ennek lehetősége. Gyűlölöm, ha kizökkentenek (mint minden elmélyülő ember), és még csak ezen lehetőség huzamosabb ideig állandó fejemben motoszkálása is gyilkos tud lenni. De ha az Élet másmerre ragad a közeljövőben, mert kell a pédz, pár hónapra megint leállok. Ideális körülmények esetén már 5 éve kész lettem volna nagyjából az egésszel. Dehátugyebár na, az Élet ennél színesebb. :)

Biga Cubensis: Megadnád esetleg itt a linkjét műveidnek, ha van annyira publikus? Kíváncsi vagyok, érdekelne.

Amit itt közzétettem, csak száraz szöveg, képek nélkül. Így nem sokan veszik a fáradtságot, hogy a látszólagos sivatagon átvágjanak. A honlapom címe is ott van, amin vannak ábrák, képek, csak a jó kis atw ingyéres tárhely szolgáltató mindig bevírusozza, gondolom hogy rávegyenek a vírusvédelmük megvásárlására. De nem. Majd inkább bérlek domain-t meg tárhelyet egy rendes helyen.