Timasu Creative Commons License 2012.01.31 0 0 3733

Sziasztok!

új vagyok még ebben a közösségben,de olvastam hogy mennyire segítőkészek itt az emberek:) így én is szeretnék kérni egy kis segítséget,információkat:)

Timi vagyok és kisméretű 35-ös lábam van(inkább 34-es),ami eléggé megnehezíti a cipő vásárlását!szeretem a nőies-csinos lábbeliket,de a vásárlása elég nehéz,mivel általában 36-tól vannak cipők!pár évvel ezelőtt szeretem volna Magyarországon csinálni egy webáruházat,amiben kisméretű lábbeliket árultam volna,de mire megcsináltam ,,volna" Budapesten nyílt egy nagyon jó cipőbolt,ahol brazil lábbeliket lehet vásárolni kisméretű 35-től!így ott most már lehet vásárolni!:)De most közel másfél éve itt élek Franciaországba,a francia párommal és itt szintén ez a probléma!nincs 35-ös (vagy kevés),vagy ha van az olyan mint a 36-os,tehát nagy!!!amikor hazamegyek Magyarországra,ott vásárolok egy pár lábbelit,és amikor visszajövök akkor itt (Alsace-Basel)mindig megkérdezik hogy hol vettem a cipőket!itt már találkoztam szintén kis lábbú hölgyekkel,és innét jött megint az ötlet,hogy csináljak egy webáruházat!többen mondták-jelezték,hogy itt is problémát okoz a kislábbú hölgyeknek a cipő vásárlás!:(:(

Most felmérést végzek hogy hányan vagyunk ilyen problémában,mert nemsokára elindítom a webáruházat,amiben brazil,és olasz lábbeliket árusítok!

A felmérésre azért van szükségem hogy tudjam hogy milyen arányban rendeljem a 35-36-os lábbeliket!

azoknak a hölgyeknek a jelentkezését várom akiknek szintén problémát okoz a kis-méret megtalálása!

akit érdekel jelezzen vissza,a   deli.timea@hotmail.com-ra 

válaszotokat előre is köszönöm!

mindenkinek további szép napot kívánok!

Timi