lupu500 Creative Commons License 2012.01.30 0 0 227

Hello Mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni az alábbi problémában: vettem egyBravia  kdl-32ex520 Tv-t ami kapcsolódni tud a Netre. Első alkalommal mikor kipróbáltam direkt a modemhez csatlakozatttam és működött is szépen. Viszont a router után már baj lett. Tplink 741nd routert használok de a Tv csak kábelen csatlakozik.(a router tud wifi-t is). A router DHCP menü almenüjében nem jelenik meg csak a sz.gép amivel a routert konfiguráltam a Bravia Tv nem jelenik meg. A Tv menüjében a "vezetékes hálózat/hálózat beállítás" részben, Automatikus IP cím választás mellett a Tv beállította a hálózatot magának. Kapott is IP-t a routertől ami a sz.gép után a következő.

Viszont a Bravia internetes videókat nem tudom frissíteni 5008 hibakódot ad ami nem tudom micsoda, és az internetes videók is szaggatva mennek.

Itt olvastam a fórumban, hogy van aki a Sonynál dolgozik főleg tőle várnék némi segítséget a probléma megoldásához. Véhül is az a lényeg hogy a Tv router után lesz kötve és hogyan mit kell beállítani, hogy a net folyamatosan menjen.Üdv