Mucorga Creative Commons License 2012.01.27 0 0 162176

Sziasztok!

Victorie! Gratulálok én is az új családtaghoz, az első két húzós hét szerintem teljesen természetes, hisz az összeszokáshoz idő kell, ahogy egyre jobban egymásra hangolódtok, úgy lesz egyre könnyebb és maradéktalanul élvezni fogjátok a családi létet.

Bibü! Bizony csak továbbra is ilyen pozitívan, majd mesélj, hogy mi újság!

Gerbera31! Nagyon aranyos a babócád, kész kisember..:))

Vasbab! Igen, igazad lehet, én is gondolkodtam rajta és lehetséges, hogy 1-2 nappal előbb volt a peteérés..( Elég lazára vettük ebben a hónapban a figurát: nem hőmérőztem, hébe-hóba lh teszteltem, nagyjából figyeltem a nyákot, és nem volt "kötelező" 2 naponta együtt lennünk, így nem tudom pontosan a peteérés idejét... :)) ) Miből gondoltad, hogy 1-2 nappal később járhatok?

Lányok! Halkan köszönöm a gratulációkat, ma is teszteltem, jóval erősebb lett a második csík, mint tegnap! :) Izgulok, hogy tovább erősödjön, aztán hamarosan uh-n is láthassuk.:) Tegnapra volt időpontom dokihoz (egészen más okokból: hormonok, petefészkek-, peteérés ellenőrzése, stb..), aztán végülis a teszt miatt változott a terv: megnézett ultrahanggal, ahol "egy szép vastag, ígéretes nyálkahártyát" látott, és abban maradtunk, hogy 2 hét múlva találkozunk újra, addig várunk.. Elég idegőrlő a várakozás már most..:)))