Mostanában volt ismét pár Kéknyúl fellépés. A tegnapira eljutottam. Most nem tudtam emléket "begyűjteni". Megtette Floyd71.
Sajnos. Mert óriási volt! Olyan zenei, hanxerelési megoldások, állat szólók, az előadás minősége, de a hangosítás is. Sok B3 triót hallottam már, de ez hozzácsatlakozott a csúcson lévőkhöz. Zeneileg nagyobb élmény volt mint több komoly pénzért idehozott sztár a 8-9-10e ft-os jegyárával. Ja, a Szimplában mindez ingyér'.
Épp tegnap végigdöngettem a Back Home Again in Indiana számot Joey DeFranceso előadásában a 99-es Incredible lemezéről. Erre pár szám után ők is ezt játsszák! Ez nagyon feldobott! És jól játszották. Ez a bebop egy stílusváltás volt a koncerten. A funkos, kissé keményebb alapok után ez az eszeveszett gyors szám behozta az igazi jazzt. Ami a basszusra épül. A dob finoman kísért, a basszus vezetett és két-három fékevesztett szóló rákerült. Immár nem gyorsan, sután, hamar be, ill. lefejezve, hanem jó hosszan kiérlelve, kidolgozva. Ezért külön köszönet! A közönség azonos véleményen volt. De ugyanez elmondható a többi szólóra. Hosszan ízlelgethető, szépen építkező, virtuóz, változatos volt. Persze a legtöbb a végén a fullos őrülettel, amikor jönnek a glisszandók, a tenyeresek :-)
Gratulálok!