Törölt nick
2012.01.24
|
|
0 0
1428
|
Ezeket meg én kaptam.
Mérnökös viccek, bocs a kollégáktól.
A gépészmérnök fegyvereket tervez, az építészmérnök célpontokat.
A gépész meghal és Szent Péter elé kerül, aki hiába keresi a listáján, nem találja. - Sajnos rossz helyre irányították, menjen a Pokol kapujához! A gépész azonban nem elégedett a Pokol szolgáltatásaival ezért kiépíti a légkondicionálást, a vízöblítésű wc-ket és a mozgólépcsőt. Így hamar népszerűvé válik. Egy nap az Úr hívja a Sátánt telefonon: - Hogy megy a sorotok ott lent? - Remekül, - válaszol a Sátán - amióta ideküldtétek a gépészt van légkondink, wc-nk és mozgólépcsőnk is. - Hogyan? Ez csak tévedés lehetett! Azonnal küldjétek fel hozzánk! - Szó se lehet róla! Tetszik amit csinál. - Küld ide hozzám, mert beperellek! - Igen? - jön a válasz a Pokolból - És honnan veszel egy ügyvédet?
Három mérnök hallgató beszélget arról, ki tervezhette az emberi testet. - Szerintem gépészmérnök volt, nézzétek csak meg ezeket a csuklókat, illesztéseket. - Szerintem villamosmérnök lehetett, milliónyi elektromos kapcsolatot tervezett bele. - Biztosan építész volt - ellenkezik a harmadik - ki más tervezné a szennyvíz csatornát a szórakozó központ mellé?
Villanyszerelő az intenzíven: - Na emberek, nagy levegőt, kicseréljük a biztosítékokat! |
|