A részönkormányzati képviselőnk akkor vállalta, amikor szó sem volt semmilyen díjról. Egyébként 4000,- forint nem egy nagy tétel, nem kérte, és el sem akarta fogadni. Ha már a többiek kapják, ő is dolgozik annyit. Ha az órabért kiszámítjuk akkor a Mekiben 4-5 szörös pénzért dolgoznak a delikvensek.
Miért kellene Csőziknek lemondania! Mert Te ezt szeretnéd! Azt mondtam, nem fontos, és ha nem lesz elnök akkor is ugyan így folytatjuk. A Te kérésedre nem fog lemondani, mert teljesen értelmetlen lenne.
A céges laptop és a hozzá kapcsolódó internet a képviselői munkájához kell, tehát értelmetlen lenne visszaadni, de hidd el nem emiatt vállata a munkát, és teszi a dolgát.
Vállaljuk, hogy lemondunk minden fb tagságunkról! :-) Ugyanis egyetlen egy sincs!
Megvallom az eb. tagságot nem értem, de mivel nem is értem, ezért kijelentem, hogy ilyenből sem rendelkezünk eggyel sem! :-) Nincs miről lemondanunk!
A 2030 Egyesület az összes eddigi rendezvényét a tagjainak a befizetéseiből finanszírozta és néhány helyi kisvállalkozó igen szerény támogatásából ( néhány ezer forintra tessék gondolni, és valóban kisvállalkozóra :-) )
Akkor erről ennyit, megint sikerült elterelni a témát Aradszki András országgyűlési képviselő úr viselt dolgairól.
Én azt gondolom, hogy egy darab 100.000,- Ft-os laptoptól kicsit súlyosabb kérdés az új közoktatási törvény, és mondjuk a felsőoktatási keretszámok és a kivetett tandíjak.
Képviselő úr! Hogyan gondolják mindezt? Ön szerint csak a tehetősek mehetnek egyetemre?