bigbabylon Creative Commons License 2012.01.23 0 0 1619

"jófammá persze minden ami a barbárokról él az emberi kollektív tudatban az író így össze is vonja....aha, ja.:-D"

Egyezzünk meg abban, hogy ez a könyvben nincs benne, tehát nem tudom az irónak mennyi köze van hozzá,,,,amennyiben a regényiróra gondolsz.

Másodszor, ez a lovas nép baromi könnyedén erőszakol meg mindenkit, az hogy itt a főbarbár lekussoltatja a segédvonalat, nem azért van mert ő nem ért egyet vele, sőt , igazából a kis szöszit nem érti mit akar, de mivel szereti , meg ő a királynője és nem igazán demokrácia van náluk, odalép miatta.

Másrészt ez egy igencsak fontos dolog a későbbiekben, ugyanis itt van az a pont , ahol Danny egyrészt vérhülye, másrészt meg itt ül fel a történelem hullámvasutjára.....hát ha a filmen csak egy nyelvkitépés látszik , az nem az iró hibája...a film, meg a könyv, nem egy kategória.

De kinek a pap, kinek a paplan :P

Én meg belenéztem a 24 első részébe, már az igazi "kiszökökmerbuliiiiivana raktáááárban" amcsi tinilánytól okádtam, de a csucs  valami bérgyilkos picsa volt aki kirobbantja magát egy olyan ejtőernyősugrásba egy airlinerből, amit a Golden Knights ból ketten-hárman tudnak megcsinálni 100 ból egyszer.....aha, ja! :)))))

Előzmény: Törölt nick (1618)