Sziasztok!
A Cabo de Rocás busz biztosan 7euro volt oda-vissza a vonat pedig ha jól emlékszem 4 oda-vissza (januári áremelés), akkor így még 1 euróval beljebb vagy ha csak erre a 2 helyre mész !! (bocsi), viszont Cascais is megéri és akkor már biztosan jobb a kártya!!! :)
Kicsit más helyszín:
Santiago de Compostela Portóból. Nem tudom érdekel-e valakit, de én anno nem nagyon találtam neten erre lehetőséget. A portugálok az ő kis buszukat ajánlják, ami elvileg 2,5 óra és közvetlen ! ez mind csak elvileg a busz több,mint 5 óra alatt ért oda és Vigoban buszt váltottunk! a jegy ára: 30euro és egy nap egy busz megy (portoból 13óra körül indul Santiagoból vissza 11.00, tehát 1 nap alatt nem lehet megtenni!! ez azért fontos, mert nekünk a Portói infós pultnál mondtak rossz időpontokat napi 2 buszt és rossz árat is.
Azonban Santiagoban kiderült, hogy van szerintem jobb út is!
VONAT!! elég jó a csatlakozás ebből napi 2 megy kb. 5órás úttal Vigoban kell átszállni a jegy ára összesen kb. 22 euro
Mi Santiagoból mentünk haza így, Santiagoból Vigoig vettünk jegyet, Vigoból pedig megvettük az állomáson az utolsó spanyol állomásig, majd ott felszáll egy új portugál ellenőr és tőle kell megvenni Porto Campagnaig :) lehet kicsit bonyolultan hangzik, de egyszerű és mindent elmagyaráznak 55X mit, hol, hogyan :)