Bruschi85 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 10564

Gratulálok az egész csapatnak! A játékosok, edzők, szakmai stáb előtt le a kalappal!!!
Nagyszerű győzelem volt majdnem végig vezetve sikerült nyerni. Bár a különbség a végén 5 pont lett csalóka is ezt a meccset a 3. negyed parádés védekezésével és kontrollált játékával nyertük meg. Átrohantunk rajtuk lepattanók, szerzett labdák, könnyű kosarak. Wilson nélkül amivel még értékesebb ez a győzelem. Ahogy vártam és vártuk is előléptek a játékosok akiknek vagy nem ment vagy kevesebb lehetőséget kaptak, sikerült mindenkinek megmutatni és csakazértis hangulatban hozzátenni a meccshez. Azért az előny csökkentésében a három szürke ruhás borzasztóan fújtak is erősen hozzátartozik és persze, hogy többen is sorra szedték be a faultokat és kipontozódtak sorban és persze fáradtunk is. Külön tetszett Kovács Soma agilis játéka, aki szerzett labdáival és védekezésével, Bíró Bence fontos duplái, Szikó és Kiss Kori fontos triplái, mellett pedig a 2. félidőben feljavult Fey - Raivio - Józsi trió.
Jó, hogy elutaztam, pedig előtt erősen gondolkoztam, a szokásos csipet-csapattal és végig szurkoltunk köszönet nekik és köszönet a csapatot elkísérő többi szurkolónak is, a pécsiek hozták a szokásos formájukat, bár ezt a mutogatásos-üzengetéses dolgot továbbra is tudom hova tenni, eddig 2-0 nekünk és itthon is legyőzzük őket a visszavágón majd a bajnokin mert az lesz a legfontosabb.
Bár nem voltunk sokan, remek hangulat volt. Ahogy a meccs végén láttam igenis számít a csapatnak, hogy nem üres vendég lelátó előtt kellett játszaniuk, hanem amikor kell ott vannak mögöttük. Jó volt megint kaposvári szurkolónak lenni. Remélem az Olaj ellen is sokan kijönnek és szurkolnak a csapatnak. Nem őket kell legyőznünk feltétlenül, teher nincs rajtunk, bármi lehet, de ebből a mai meccsből erőt kell merítenünk a jövőre és megpróbálni az Olaj gárdájával felvenni a kesztyűt, jobban mint a belga gárdának.
Mindenképp kell egy irányító légiós, aki mozgatja a csapatot, mert azért eladott labdák és támadóidő utolsó másodpercében eldobott kísérleteink voltak persze most beestek kintről, de ez nem lesz mindig így, ráadásul Kiss Kori is villámgyorsan szedte be a faultokat.

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár!!!