Törölt nick Creative Commons License 2012.01.17 0 0 1244

Szia, azért írtam így, mert ha végignézed az utolsó két oldalt, látod, hogy többen is mentek akkor a Splendidával, ezért írtam a beszámolókat. Pár oldallal előrébb pont a parkolóról beszélgettünk. Mi még miden alkalommal az MSC-vel szerződött parkolóban hagytuk a kocsit(http://www.garagepontedeimille.it/. Most gondolkozunk más ötleten. Az interneten napokig kerestem fizetős parkolót, de mindegyik drágább, mint a Garage Ponte dei Mille. Amint Genovánál írtam van egy bevásárló központ, aminek ingyenes a parkolója, de nem hiszem, hogy örömmel vennék, ha éjszakára ott hagynánk az autót. Persze le lehet rakni, az autót nem fizetős helyen, de amíg bementünk vásárolni, addig is fényes nappal feltörtek 3 autót. De rómában a szemem láttára törték fel a romák az autót, mert a tulaj nem adott védelmi pénzt a fizető parkolóban. A googleban érdemes próbálkozni a garage genova stb. szavakkal, ha találsz jobbat bárki szívesen veszi. A buszjegy csak 3,1 euro oda- vissza a kocsihoz. A Splendidán idáig semelyik alkalommal nem volt fizetős a medence, és a jakuzzik, de 2 hónap alatt megváltozhatott. A fürdőköpeny bizonyos kategóriájú balkonos kabinok felett jár, de csak a felnőtteknek. Ezt is kérdezte valaki. Azt italok általában fizetősek. Reggel a kávé, tea,tej "juice", ami inkább  víz ingyenes. Ivóvíz általában ingyenes, illetve délután a teaidőben a tea, kávé. Persze csak a törk kávé. A presszó nem jó és fizetős. Mások írták, hogy van olyan hajó, ahol egész nap lehet teát kérni, de az ital elég drága. Pl. az ásványvíz csomag 14*1 literes 26 euro+15% felsz. díj. 

Előkerestem a package árakat:

21 kávé: 23 euro

14 4dl sőr 62 euro

12 alkoholos koktél 67 euro

10 jégkrém, alk.ment koktél :23 euro

7 alk mentes ital + 7 redbull 36 euro, + mindenre a 15%

A borok 12-nél kezdődnek. 

Italok becsempészéséről régebben olvashatsz.

Köt borravaló 7/nap, 14-18 évig 3,5, az alatt 0

10 napos út felett: 6euro/3euro/0

Unicef támogatás 1 euro/fő/nap. Lemondás az utolsó nap este személyesen lehetséges. Nem kell szégyenkezni.