muszta28
2012.01.17
|
|
0 0
1594
|
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Lancia Lybrám van 1.9 JTD kombi. 3 hónapja elkezdett olyat csinálni az autó hogy mikor sebességet váltok fölfelé nem húz az autó, padlóig nyomom a gázpedált szenved pár méteren aztán hirtelen megindul, mögöttem fekete füstfelhővel (mintha kidugulna). Akkor elvittem szerelőhöz kitisztította az AGR szelepet ment egy darabig (a turbóra azt mondta hogy a gép nem jelez hibát), most viszont ismét előjött egy hete de olyan szinten, hogy Pestről jöttem kifelé autópályán és száznál feljebb nem ment csak szenvedett gáz persze padlón, visszaváltottam, nem húzott sőt leesett a sebesség 60ig, visszaváltottam 3-ba sebesség 40re gáz még mindig padlón aztán hirtelen mintha kidugult volna ismét húzott füstfelhővel mögöttem. Most addig tudok vele járni míg bemegyek melóba kb.10km. Ha jobban bemelegszik a motor vagy huzamosabb ideig megyek vele megint nem húz . De most már gyakori nagyon. Szerelő mondta hogy sok minden lehet. Tud valaki segíteni esetleg hogy pontosan mi a gond. Másik, tudnivaló dolog, hogy örök probléma a lybránál a stabilizátor, nekem tavalyi év 3db és most megint kopog. Valaki esetleg erre megoldást tud javasolni? Segítségeteket köszönöm |
|