Akkor Te szerencsésebb voltál, még ha előtte bosszankodtál is.
Érdekes, a barátaink is a KLM-től vettek jegyeket, és ők pont annyit fizettek, amennyit feltüntettek. Igaz, a bank is más volt, mint az enyém.
Én egy hónapon át néztem a jegyárakat, s mikor lement 15000-rel/2 jegy, akkor vettem meg őket. Azóta is nézem a jegyárakat, és igen, van minimális változás a forintárakban.
Nekem is a bankomat okolták.
És hogy még tisztázatlanabb legyen a dolog, a bank számlakivonatán ott szerepel a légitársaság Ft-ban megadott összege, majd alatta a jóval magasabb EUR-s összeg.
A bank a PSZÁF-hoz irányított. Na, mondom, belefér az időmbe egy e-mail. Ez volt dec.29-én. Azóta még visszaigazolást sem küldtek.
Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek, ill. adják meg euróban, s én akkor veszek jegyet, amikor jobb az árfolyam. De nálam még az is bonyolítja a helyzetet, hogy a külföldi anyacég is elküldte a számlát, ahol mindkét pénznem fel volt tüntetve, aláhúzva a forintos. És ehhez képest tett rá a bank 15 EUR-t. Márpedig az eurós árak (főleg 3 nap alatt, amíg elkészül az elszámolás) nem változ/hat/nak.