A könyv kellene neked......
Sajnos a sorozat, nyilván műfajánál (film) fogva, csak a képet adja vissza,
a motivációkat nem.
Arya nekem kedvencem, vagány kis legyecske, de mélyül rendesen részről részre,
egyébbként az utolsó könyv hang-off ja, vagy minek szoktátok mondani, hozzá kötődik.
Nekem, ha játékot-fantasy-t veszünk, ő a harcos-nem lövöm el mi karakter.
A "Szőke herceg" ez k. jó.....komolyan, ezt kerestem a film alatt, de nem ugrott be.
Amugy ő is borzasztó mély lesz szvsz, sőt rokonszenves is.
Tyrion nekem a másik fsz. bölcs törpe, bátor is....filmen ez is tizedében jön csak vissza.
(fsz=főszereplő:)
A havas John szál is nagyon jó, ott olyan dolgok mennek, amiből Gyűrűk ura szintű,
epic csatajelenetes mozifilmet lehetne csinálni.
A barbárra úgy tekints mint katalizátorra...ha végignézed, meglátod miért.
Kell a szöszi jellemfejlődéséhez, megint csak azt mondom,
nincs elég erősen kidomboritva miért lesz szerelmes annyira,
vagy mekkora g.ci a bátyja....persze. a szavak elhangoznak, de ami mögötte van......
A rémfarkas vonal el van b...va, mind gyakorlati, mind legendabeli szerepük óriási a könyvben szvsz.
A Havas J. dögje pld bexarás, nem kicsit ütős kutyu .....az Aryáé meg az egyik legerősebb függő szál.
A nyafi csaj farkasát meg ugy irja le az iró, könyvben ez is fontos jelenet, hogy könnyezni kell.
(Kellene, de a mama asszonta, a nagyfiuk nem sirnak)
Nem irom le mire gondolok hátha nem jársz ott.....
A királynő meg testvére viszony ha nem jön le, egyértelműen hiba....nagyon mély karakterek
nagyon különbözőek is, bár a legmocskosabb tett J.-é, később az iró ugy forditja át, hogy tapsot érdemel és nem
biztos amugy, hogy nem lesz nagy leszámolás vele.
"Nem szeretek ennyire belelátni más "fenekébe":-) "
A szöszi fenekébe azért bármikor....:)
Conan testvérnek sajna ez az egy arca van:)
Henteske kellett Arya mélyitéséhez...
Mondom, az iró egy géniusz, bár az utolsó két könyvben tul sok szálat bont ki.....
azok is kiválóak, de már sok.
Más.....tegnap belekezdtem a Dragnet-ba ...L.A....nekem jobban bejön mint az L.and O. C.I.
Egyszerűen Ed O'Neill egy fantasztikus szinész.
Mikor tv ben néztem, kicsit nekem is beugrott Al, a hang se segit, de elmulik hamar.