oldadore Creative Commons License 2012.01.13 0 0 6118

RTL-Klub – Fókusz, 2011.12.27. 06:09 - 07:15h

Pár másodperc a Furcsa pár – Furcsán! előadásból, és beszélgetés az öltözőben:

Műsorvezető: - A színház nagyon hiányzik Dobó Katának, ezért az elmúlt hónapokban rengeteg előadást nézett meg. Legutóbb a Madách Színház sikerdarabját, a Furcsa párt Gálvölgyi Jánossal és Szervét Tiborral. Kata és Tibor évekkel ezelőtt a Pinceszínházban találkoztak először a Libikóka című darab kapcsán, ahol a hosszú próbafolyamat alatt az ismeretlen ismerősből jóbarátok lettek.

Szervét Tibor:- Ez azért nagyon aktuális most, mert ugye Gálvölgyi Jánossal is végtelen módon egymásra vagyunk utalva a Furcsa párban, pedig ott azért még van, de a Libikókában nincs más szereplő. Egy ilyen kétszereplőst úgy csinálni, hogy csak egy konvencionális, kollegiális kapcsolat van közöttünk, az majdnem lehetetlen.

Műsorvezető: - Természetesen Tiborral is személyesen közölte az örömhírt, de azt is megbeszélték, hogy jövőre folytatják a közös munkát. 

Dobó Kata: - Annyira jólesett, hogy úgy ujjongott a telefonba, hogy hát "ez a legszuperebb dolog, ami történhetett veled!", ez volt a reakciója."

Szervét Tibor:- Igen, így is gondolom. Most, ahogy mesélte, hogy most van ideje színházba járni, gondoltam, hogy esetleg én is bevállalok még egy babát, mert akkor legalább nekem is lenne időm megnézni a kimaradt, nem tudom hány évet.”