designerke Creative Commons License 2012.01.12 0 0 44

Üdv mindenkinek!

Az érdekelne, hogy volt- már valaki ilyen képzésen az USF-nél és mi volt a tapasztalata. Per pill elég határeset ez a 15 ropi is nekem. Nem rég kezdtem a vállalkozásomat, részben passzolna az egyik területhez, amivel foglalkoznak, de annyira sok volt a ködösítés az előadáson, hogy nem szívesen dobom be a kasszába még ezt se. Ha azt veszem, 3 havi képzés vagy egy full luxus wellness hétvége biztos többe kerül, ha leosztom 3 hónapra akkor ez havi 5e FT... Ha így nézem nem sok. Ha azt nézem, most miből kellene ebben a hónapban kijönni, ha ezt bukom, akkor elég sok... Ha jól sejtem, valahol ez azért egy kicsit mlm-es, ajánlgatós, félügynöki munka, ahol te vadászod az ügyfeleidet. Elviekben a szolgáltatásukat, ami miatt elmentem meghallgatni az előadást, a zöld beruházós cucc, és a Private Med, tudnám saját weblapon is képviselni, aztán vagy jön belőle zsé, vagy nem. Viszont amit eddig tudok az egészről az édeskevés, a kérdéseimre, amiket előadás után feltettem, ködös, kerülő válaszokat kaptam. És ezután pengessek én ki akármennyit is?? Na, ezek azok a beszélgetések és ködösítős MLM szagú és feelingű - nagyon utálatos - happeningek, amiktől kiráz a hideg, mert mellébeszélnek, elmondanak egy csomó hangzatos adatot, milliókkal dobálóznak meg drága kocsikkal, aranytollakkal és laptopkkal keskednek, utazásokkal kecsegtetnek, de ha 3 hónapig egy fityinget nem keresek vele - eleinte ugye nincs még pénz belőle, met nem kötsz üzletet - kitehetem a homlokomra. Ha a járulékaimat fizetem, meg hitelt, rezsit, kajált, és anyagot kell vennem amúgy a saját vállalkozásomhoz, akkor ezzel első 3 hónapban nem sokra megyek ugyebár. Az se derült ki, mennyi időt is vesz el mindez tőlem, van-e vizsga vagy más amin át kell menni, hogy aztán dolgozhassak. És bevallm, nem vagyok az a kiskosztümös csajszi, persze, ha tényleg dőlne a lé, akkor azért összekapnám magam, egye fene. De valahol elég janus arcú, tudathasadásos állapot lenne számomra egyik oldalon rázni a rongyot, 2 millás verdával járni másik oldalon meg az (energia)megtakarításról, fenntartható fejlődésről papolni :) Nekem ez nem annyira fér össze! A nyugdíjról és az egészségügyről nincsenek illúzióim már rég...