Érd Emese Creative Commons License 2012.01.12 0 0 160

Sajnálatos módon, ismét bebizonyosodott, hogy vannak köztünk olyan emberek, akik nem a jobbítási szándék, a tartalmas eszmecsere hívei. Pusztán a topic - ok szét Off - olása, a beszélgetésfolyam megtörése, a felmerülő konkrét, tényszerű eszmecsere megakadályozásának céljával „ragadnak” klaviatúrát.

Tekintve, hogy megígértem, 3,144 nick nevű olvtársunknak semmilyen körülmények között sem reagálok írásaira, ezt nem is teszem. Ezen bejegyzés azért született, mert sokan nem olvasnak hosszan vissza egy – egy hozzászólás folyamot, így esetlegesen félrevezethetővé válnak.

Rendkívül világos, úgymond önmegsemmisítő módon beigazolódott, hogy 3,144 nicknév alatt író olvtársunkat – immár nem először – elragadta a hév, és egy egyértelmű, félre nem érthető írásomból kiragadott részt, félremagyarázva, azt állítja, hogy én antiszemita kijelentést tettem. Álljon itt tanúságtétel gyanánt a szóban forgó két hsz. egy – egy részlete:

Érd Emese

válasz | megnéz

2012.01.10 17:40:27 © (115)

11./ egyébként én sehol nem hözöngtem, csak szerettem volna megértetni a maguk fajtájával is, hogy mi miért történik a gazdaságban. Nem egyszerü feladat, de még nem adom fel. 

Ez a fajta dolog nem ismerős önnek a történelemkönyvekből? Hagyjuk ezt, kérem ne Zsidózzon, mivel ilyen alacsonyra Ön sem süllyedhet. No de tényleg: A gazdasági folyamatokat kérem ne magyarázza el nekem, lévén magam is közgazdász. Tehát, ha véleményt akarok alkotni, higgye el, nem Ön lesz a hiteles forrás. Ezen felül. Tényleg nem egyszerű feladat. Higgye meg, Ön se vállalja fel, mert belebukik.

Tekintettel arra a tényre, hogy a „maguk fajtája…” kijelentésre reagálva magam írom, hogy „Ez a fajta dolog nem ismerős önnek a történelemkönyvekből? Hagyjuk ezt, kérem ne Zsidózzon, mivel ilyen alacsonyra Ön sem süllyedhet.” teljesen egyértelmű módon nem én teszek sérelmezhető kijelentést!

3,144

válasz | megnéz

2012.01.11 19:25:59 © (139)

„…akik amikor kifogynak az érvelésből / Ön el sem kezdte / elkezdenek ZSIDÓZNI ! Nos a 11-ik pontnál elszakadt valami Önben ! Szomoru, de ez van. …”

Ez a reakció pedig tetten érhetően félrevezető és rendkívül torz képet kíván kommunikálni! Ezt visszautasítom és elfogadhatatlannak tartom!

Teszem ezt azért, mert rendkívül sértő, hogy ennyire egysütetűnek nézze valaki a Fórumon író és olvasó közösséget. Valaki ennyire tetten érhető módon kíván egy másik fórumozót besározni. Nem várom el, hogy ezért bocsánatot kérjen, tekintettel arra az egyszerű tényre, hogy ez a fokú rosszindulat, ez a megbotránkoztató látásmód, véleményem szerint nem korrigálható. Erre utaló egyértelmű tények olvtársunk egyéb hsz-eiben is megnyilvánulnak, így nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy eddigi véleményét revideálni lenne kész.