Papaze
A BSG nek én is azt mondom adj még esélyt.
Én az előd sorozatot néztem németen annak idején, szót enm tudok, gondolhatod....
Végigröhögtem.
Aztán bele- bele kaptam ebbe az ujba a magyaron,és utáltam.
Nem értettem faxomért ugrálnak, ki a lóf*x ez az elnök és minek ugat annyit stb.
Nem is néztem....aztán láttam a Razort, az nem volt annyira rossz (remélem ez a cime:)
De felejtős volt nálam...aztán itt olvastam ,hogy mindenki be van ájulva és egy üresjáratban
elkezdtem nézni.....egyszerűen brutális. Igy megkomponált, lezárt sorozatot.....
Pedig közben hörögtem én is sokszor, nekem a használt eszközök voltak a "pudvás fogak":)
Ennek ellenére imádtam.....hasonlóan epic jelenteket csináltak meg, szvsz, mint a Jedi visszatérben
mikor kilép a flotta a hiperűrből ( nekem ilyen mikor a BSG beesik a légkörbe)
Trónok harca
Szerintem én értelek.....de a sorozat nem lehet rossz és tényleg követi a könyvet (amennyire tudja)
Nálam bonyolult, ugyanis a haverom (utálja a sorikat)elkezdte nézni, és mesélte, mesélte....
mondom belenézek. Viszont emlékeztem hogy a gépen van e bookban,amég töltöttem elkezdtem
olvasni és a könyv Papa, mint a vákum szivott be. Rá se baxtam a filmre, amég el nem olvastam az összeset.
Utána megnéztem, de igy én untam.....viszont mindenkinek tetszik, nem lehet rossz.
A szereplők amugy 4D re vannak megirva, nem is 3 ra és pont az emeli ki a könyvet, az amugy borzalmasan
élővé irt világ mellett, hogy nem tudzs utálni senkit, mindig vált fejezetenként kinek a szemszögéből ir és mindenkivel azonosulsz.
Kivéve a kis köcsöggel meg az anyjával:)
Az utolsó könyv idegesitő,nekem, tul sok szereplő és bedopta a fél könyv figurát.
Most ilyen nekem a Végjáték (ha ez a cime) tetszett a könyv, de a Holtak szószólóját nem merem folytatni,
nem fogott meg az eleje, és állitólag az utolsó rész két könyv....persze a barom kiadó ugy adta ki , hogy csak az egyiket,
legalábbis ezt olvasom a neten.
Más....az Outsourcedet nem nézitek?
Komolyan, ezt elkaszálni.....az utolsó részeknél már nyeritettem néha a röhögéstől.
Érdekes, hogy most kicsit hullámvölgyben vannak a kedvenceim.
Dexter 4 részt láttam, pedig erős szerintem, mégse hajtom.....
Clone Wars se érdekel...első 3 rész megvolt. Azok annyira nem is tetszettek.
Mentalista, furcsamod nem volt rossz pár rész, pedig az évadnyitás...bhuáááá
(Nekem a Hazudj ha tudsz magasan jobb sorozat volt)
Big Banng theory....lol, irták hogy leült, igaz is, de nekem bejön
SAMCRO....az is jegelve van most.
Castle jó....a csaj ebben az évadban érett be nekem.
Dr. House végigment...csávó egy isten:)
Lol....közben végignéztem a Chicago code első évadot....
Szerintem függő vagyok, nem kicsit.
És az agyam eldobom, ugy várom a Justifiedet