CR-TDI PASSAT Creative Commons License 2012.01.11 0 0 4225

Igazából ez úgy indult, hogy az én autómba a kis kijelző volt ami ilyen pirosan világított. De viszont a kezelő felülete a "nagy" volt tehát azon rajta volt a NAV gomb stb... Találtam egy bontott Audit amiból megvettem a komplett nagy színes kijelzőt, navi lejátszót stb.. hát a beszereleése nem volt egyszerű de megoldódott. Esetleg valakinek kellene A6os-hoz belülre valamilyen kábel nekem van egy komplett autóra való. Most napokban vettem hozzá utólagos nem gyári tv tunert+ egy másik tunert ami az analóg jelet digitálissá teszi, mivel ugye 2012-ben megszűnik az analóg sugárzás. Kijelzőt nem kellett cserélni csak az MMI kábelét összedugni ezzel az utólagos tunerrel, majd annak adnig testet meg petrót. És így most tud 46 csatornát ami fizetés nélkül 6 csatornát tud a többihez meg lehet venni ezt a mindigtv-s kártyát és akkor HBO-tól kezdve minden lesz az autóba. 1 terrás merevlemez van rajta, xbox,ps3,ipod, minden csatlakoztatható, usb kiosztás, tolatókamera funkció stb..  Megtaláltam a hangot is rajta már :)

Előzmény: Tibi (Mr.T) (4219)