C.Miki Creative Commons License 2012.01.10 0 0 2339

Na tiszteletem uraim! :-) 

Hát ez egy kúrva jó nap volt! :-))  Pedig elég szörke januári napnak indult, és még szóbelizni is kellett......... Azonban reggel fél 9-kor csengetett a postás bácsi! :-))  Hozott egy szép kis takaros dobozt, amit óvatosan kinyitottam, és hatalmasat élveztem!!!!  :-)))))))))))))))))))  ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  EZ HIHETETLEN SZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Még most is találok új részleteket rajta, itt van előttem, dobozán keresztül nézegetem.  Ja és Zoli, köszi a grátiszt!!! :-))))))))))))))  Viszonzás nem marad el!  Szóval tyhúúúú ez nagyon penge!!  Nagy nehezen bementem a főiskolára, és szerintem a Hino szerencsét hozott nekem, mert egy nagyon kamu tételt húztam, mondtam-mondtam, a tanár csak bólogatott közbe se szólt, írta be az 5-öst! :-))) Aztán rögtön vissza haza, pedig sok jó nő volt! :-) Komolyan mondom jobban örülök ennek a gépnek mint ha 4-5 latin seggű, bögyös, fullos maca jött volna reggel!  Ilyen nőket bármikor megkapsz, de ilyen modellt, és ennyiért soha többet..............És csak Zolitól és "társaitól", akik nem akarják lehúzni az összes bőrödet.  Egész délután nem tudtam letenni a dobozt, Isten ments levenni a talpazatról vagy ilyesmi.  Csak annyira emeltem fel róla a vitrint amíg finoman előrebillentettem a fülkét, és azt kell mondjam hogy a sor6-os ikerturbós motor is szépen kidolgozott a méretéhez képest! De a többi részlet is............... Fülke belseje, navi berendezések, műszerfal, ülések, csövezés kívül-belül stb... hihetetlen szép.  Alvázat csak annyira tudtam megnézni amennyire az alulről támasztó kis műanyag engedi, de így is látszik a részletes első-hátsó diffi, kardánok, osztómű, tartóelemek, és a felfüggesztés elemei is jól kidolgozottak. Ettől szebb nem kell!! 

Ígéretükhöz híven feljött néhány haver délután, faterom az imént, és megnézték ők is, a legenyhébb reakció a "húúúú baszki" volt! :-))) Apám mondta hogy ez már nem is modell hanem ékszer.  Nagyon tetszett mindenkinek, közben megnézték még azokat a motoGP modelleket amiket még nem láttak, beszélgettünk egy jót.  Mondtam hogy havertől jött nagyon-nagyon baráti áron, amúgy 13 alatt nem úsztam volna meg.  Szóval nagyon tetszett mindenkinek.  Bitang kis dög élőben is, modellben is.  Az tuti hogy nem ez az utolsó Dakar Hino-m...... Nagyon tetszik, elképesztően néz ki.  Egy szimpatikus kis japán csapat versenyzett vele, Sugawara család tagjai mai napig indulnak Hino-kkal a "Dakaron". Annak meg külön örülök hogy ez még egy ténylegesen Afrikai versenyen futott versenykamion, most már sajnos ez is történelem.  A "kis szörnyeteg" itt van előttem most is, nem tudom levenni róla a szemem.  És akaratlanul is bassza a csőröm egy kérdés..... Milyen lehet élőben egy Eligor Kamaz...??? :-)))))))  Szerintem a hatás ugyanaz lenne mint ennél a Hino-nál.  Na majd egyszer.......

ZOLI, MÉG EGYSZER NAGYON-NAGYON KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Itt van pár kép, nem sajátjaim, de a meglévő Dakar kamionjaimat ábrázolja.  Az Unimog még egy igazi klasszikus versenyen futott, a 84'-es Paris - Alger - Dakar-on.  És ha jól rémlik, nyerte a kategóriát, bár erre nem merek megesküdni.