ernőjenő Creative Commons License 2012.01.08 0 0 2246

Sziasztok!

A segitsegeteket szeretnem kerni. Parameterek roviden: 56nm, sok nyilaszaro, egy szomszedtol oldalrol kapunk meleget. A tobbi falfelulet alulro oldalrol stb utca, udvar, nem laknak, laposteto vagy szomszedhaz, penesz a hideg falfeluleteken: erkely ajto mellett a sarokban, ami vasbeton, az eloszobaban, ami a leghidegebb resz, illetve a gyerekszobaban az egyik sarokban alul, ami a szomszedos haz falaval erintkezik. paratartalom valtozo telen, de azt lehet mondani h ritkan van 60%, epp ma mertem meg a lakas tobb pontjan es hat volt ahol 73-at is mutatott, mondjuk mostanaban esos ido van. a lakast jol leszigeteltem a gaz szamla miatt.

azt gondolom a legjobb megoldas egy paratalanito keszulek lenne, jo tudom a legjobb elkoltozni lenne:), de erre nincs penzem sajnos...

abban kernem a segitsegeteket h melyik keszuleket lenne jo megvenni? nem szeretnem h nagyon hangos legyen es sokat fogyasszon, ha valasztani kell akkor inkabb legyen nagyobb fogyasztasu es dragabb meg persze hatekony:) mint hangos...

ezeke talaltam:

trotek ttk 50

wdh 520 hb

midea mdf3 20den3

orbegozo dh2060

mi a velemenyetek melyiket lenne jo megvenni?

koszi!