Én egy szóval sem állítottam, hogy a többi országban kivétel nélkül nagyon jó pályák vannak. Igazából a mainak nevezhető pályák elég ritkák sajnos. Én nem azt mondtam, hogy ha elsőre kezdőként ilyet tud, akkor húzza el a belét, hanem inkább gyakoroljon, próbálkozzon, és ha úgy érzi, már igazán megfelel, akkor adja ki, ne az összes verziót (Te ezt egy kicsit azért szebben írtad le). Tényleg ne azért, hogy még jobban belekeverjem magam a glettbe, de azért az is egy érdekes megoldás a részedről, hogy 1 négyzetméteres csempéket raktál be... Pont az ilyen hibák azok, amik nagyon idegesítőek, pláne, ha sok van. Ha a textben megsokszoroztad volna, tehát 2x olyan szélesre és magasra alakítod és áttükrözgeted, akkor már is kisebbek a csempék és már is jobb. Mert egy pályánál az az igazán idegesítő, ha valakinek vannak ambíciói, vannak tervei, ötletei, de rosszul vitelezi ki. Tipikusan ilyen hiba, amikor valaki bent hagyja textúrának a switch képeit meg valami paintes füvet rak be, és ráadásként ha felszíni a vonal, akor az egész ismétlődik 10 méterenként. Nehéz átalakítani, hogy viszonylag jó legyen? Nem. Ki kell cserélni pár textúrát, többfajta házat berakni, mondjuk nem mindegyiket X távra a síntől, hanem párat kicsit beljebb, párat kicsit kijjebb, esetleg a házakat is textúrázni... De ha már itt tartunk, szerintem egy pályaépítőnek nem, hogy nem árt, hanem jóformán "illik" tudni objektumot írni. Ha nem tud, akkor összeszed egy rakás dolgot másoktól, és össze-vissza szaladgál az engedélyekért. Az ilyen dolgokból ered általában az, hogy ha valaki ugyanazzal az állomás obejktummal csinál meg egy 10-15 állomásos metrót (például). A szörnyű és az elviselhető pálya között csak pár textúraváltozgatás van. Az elviselhető és a jó pálya között van nagy különbség. Ha Roli megtanul objektumot írni, és az jól megy majd neki, ergo tud majd egyedi objektumokat pakolni a pályába, akkor majd a pályái is jobbak lesznek, pláne ha rendes textúrákkal dolgozik és nem paintesekkel, mert nem győzöm hangsúlyozni mindig, hogy még egy gyenge objektum is jól nézhet ki jó textúrákkal. Ellenben még egy jó objektum is nézhet ki rosszul paintes egyszínű textekkel.