BDat5937 Creative Commons License 2012.01.07 0 0 498

Kedves Bzmot332 és roland97!

Olvastam lentebbi vitátokat...

Roland97

Szerintem ez a pálya kezdetnek nem rossz. Van még vele mit dolgozni, remélem fogsz is! Nekem korábbi munkáid is megvannak, kissé feltúrbózva más textúrákkal, lásd váci metró. Így élvezetes, tetszetős és minőségi pályák lettek számomra mind a pécsi, váci, dunakeszi és kecskeméti változat. Egy valamire azonban ügyelj, nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg! Szerintem egy pályát élvezetessé teheti, ha nem ugyanolyan megállókba érkezik a szerelvény, és nem ugyanolyan minden ház, hanem van benne valami más. Ez a más lehet például az, hogy a pécsi metró falait megcsinálod szecessziós stílusúvá és elnevezed a Zsolnay-negyed metrója-nak. Vagy a könyezet egyedi, nem monoton kertesházak között halad a vonat, hanem néha egy ipartelep, vagy kisbolt esetleg templom is felbukkan. Amikor elkezdem BVE-zni (még a 2-tes verzióval) a kedvenc pályám a Sellye-Pétervár volt. Hogy miért? A hangulata miatt. Tipikus mellékvonal, izgalmas vonalvezetéssel, és nem utolsó sorban szép tájjal. Sajnáltam, hogy nem jelent meg openbve-hez...

Összegezve: A pályáid egy kis ráncfelvarrás után igazán jól néznek ki. Szerintem egy pálya a hangulatával tudja megfogni a "játékost". Ha azt látja, hogy minden megálló ugyan az, akkor töbet a te oldaladról nem fog letölteni semmit.

Bzmot332

Azt írtad, hogy egy ilyen pálya miatt romlana a magyar BVE megítélése. Látogassunk el a bveroutes.com oldalra. Mondjuk nézzünk meg egy argentín pályát: BA Fictional Subway Line 2009-es kiadás. Ez szebb mint mondjuk a pécsi metróvonal?

Az argentín pálya.                      Pécs M1

Érezheztő különbség...

Vagy mindjuk nézz meg egy általam felújított állomást:

Szécenyi tér. Szecessziós stílusú, Zsolnay csempés állomás. Szép?

Összegezve: Ha egy picit, de csak egy picit segítünk a másikon, már milyen szíp eredményeket lehet elérni. Nekem 5 percembe került ez az átfestés...