Bzmot332
2012.01.07
|
|
0 0
497
|
Figyelj, halotttál már az internetről? Vannak oldalak, ahonnan textúrákat lehet szerezni, vannak kedves építők (ugye most kitártam magam a körből), akik sízvesen adnak engedélyt textúrákra, mellesleg ki mondta, hogy menj el Debrecenbe? Nem tudom, hogy valós vagy fiktív-e a pálya, de ha lefotózol egy útrészletet Budapesten vagy nem tudom, hol laksz, azt ugyanúgy használhatod a debreceni pályában is. Az egyik képen láttam egy zexzúra nélküli semmibe vesző, váltó nélküli vágánydarabot. Ugye az nem csak a textúra hiánya miatt néz ki idétlenül? Nem kell caps lockozni, anélkül is feltűnt, hogy idegileg felb*sztam az agyadat, ezt 110 %-ig meg is értem. Amúgy az bekerült a hsz-edbe, hogy BÉTA? Nem. Akkor miért mondod? Amúgy a szaladgálásról; szerinted mindenki leszaladgál fotózni, hogy építsen? Nagyon nem. Én ritkán, de ha profit kell említenem, elárulom, hogy profi BVE-s is írta már, hogy nem kevés kilométerre van innen, mégis épített budapesti objektumot, amit nem mellesleg a kiadása óta (tehát minimum 5-6 éve) használ a BVE-s közösség. |
Előzmény: roland97 (496)
|
|