topi mackó Creative Commons License 2012.01.05 0 0 9553

Hála istennek semmi baja.

Semmilyen gyógyszert nem kell szednie.

A fülével vannak/voltak gondok, de lehet, hogy sikerült megtalálni az ellenszert.

Sokat vakarta, és hiába csepegtettünk bele az állatorvos által adott fülcseppet, nem javult igazán.

A kozmetikusunk javasolta, hogy a Diprosalic nevű humán gyógyszerből csöppentsünk a fülébe.

Szerinte/tapasztalata az esetek többségében nem a füllel van a baj, hanem a fül bőrén jön ki valami ekcéma szerűség.

Amikor legközelebb lebillent a füle, rázta a fejét és vakarózott, csöppentettünk egyszer a fülébe.

Abbahagyta a vakarózást és gyakorlatilag 2 nap alatt megszünt a kissé kellemetlen szag is a fülében. 

Ez a gyógyszer jó az esetleges bőrelváltozásokra is.

A KillTix-nyakörvet jól viseli, szezonban az van rajta. (a szomszédban van egy yorki, az például rosszul van a killtix-től)

Egészséges jó étvágyú okos jól szocializált kiskutya, ámbár kissé a fejemre nőtt, de erről én tehetek.

Orvoshoz fél évente visszük és a dokinak is az a véleménye, hogy egy stramm kiskutya.

Ha még érdekel valami a nembatorkukacfreemailponthu-n kérdezz bátran.

Természetesen én csak a magam kutyájáról tudok nyilatkozni. Tamásiban vettem a megadott tenyésztőtől, 2005 november elején.

topi mackó

Előzmény: Bandita11 (9552)