Hála istennek semmi baja.
Semmilyen gyógyszert nem kell szednie.
A fülével vannak/voltak gondok, de lehet, hogy sikerült megtalálni az ellenszert.
Sokat vakarta, és hiába csepegtettünk bele az állatorvos által adott fülcseppet, nem javult igazán.
A kozmetikusunk javasolta, hogy a Diprosalic nevű humán gyógyszerből csöppentsünk a fülébe.
Szerinte/tapasztalata az esetek többségében nem a füllel van a baj, hanem a fül bőrén jön ki valami ekcéma szerűség.
Amikor legközelebb lebillent a füle, rázta a fejét és vakarózott, csöppentettünk egyszer a fülébe.
Abbahagyta a vakarózást és gyakorlatilag 2 nap alatt megszünt a kissé kellemetlen szag is a fülében.
Ez a gyógyszer jó az esetleges bőrelváltozásokra is.
A KillTix-nyakörvet jól viseli, szezonban az van rajta. (a szomszédban van egy yorki, az például rosszul van a killtix-től)
Egészséges jó étvágyú okos jól szocializált kiskutya, ámbár kissé a fejemre nőtt, de erről én tehetek.
Orvoshoz fél évente visszük és a dokinak is az a véleménye, hogy egy stramm kiskutya.
Ha még érdekel valami a nembatorkukacfreemailponthu-n kérdezz bátran.
Természetesen én csak a magam kutyájáról tudok nyilatkozni. Tamásiban vettem a megadott tenyésztőtől, 2005 november elején.
topi mackó