pannaszofi Creative Commons License 2012.01.04 0 0 3612

Szia Vera!

A férjem is csak miattunk jár haza! Nem igazán érzi itt jól magát. 

Ő is azt mondja, ha tudod a nyelvet a francia nyitott. Itt meg mindenki él a saját világában és próbálja túlélni a napokat. Talán ezért van az, hogy nem kedvesek itt az emberek. Minek is lennének is azok, örülnek hogy élnek. Persze vannak kivételek. Őszintén én boldog vagyok a gyerekeimmel és örülök a családomnak. Amiért mennénk az a nyugodtabb élet és talán a biztosabb jövő, amit nyújtani tudunk a gyerekeknek. Az is szerencsés talán hogy a férjem munkahelye nagyon segítőkész, tehát tényleg nem marad más az ő segítségüket fogom kérni abban, hogy mik a lehetőségek. Tényleg nem az állam által nyújtott segítség a cél, hiszen itt sem kérek semmit, de azt is tudom hogy az első pár hónapban nehéz lesz és szeretném ezt áthidalni. Ráadásul valamilyen szinten ott is magamra leszek utalva, mert a férjem hajókázik. neki biztos keresete, bejelentett munkája van. remélem ez előny lesz. Én meg egyenlőre nyitott kérdés vagyok, remélem találok munkát és akkor minden rendben lenne. Hát röviden ennyi rólunk!

BUÉK Neked is!

Brigi 

Előzmény: toth0816 (3605)