Törölt nick Creative Commons License 2012.01.03 0 0 240

Tudod, hogy itt fikázni, meg minden oldalról gyűlölködni illik, de a képzés és feltüntetése témában mondanék valamit ami talán valakit érdekelhet:

Nem tudom itt ez történt-e, de feleségemnek amikor elvégezte a mérlegképes könyvelői tanfolyamot felsőfokúnak számított a képzése. Azt is írhatta be mindenhol. Mi is véletlenül értesültünk arról, hogy vissza lett minősítve. Én mai napig felsőfokú végzettségű vagyok, holott egyetlen percet sem dolgoztam mérnökként, és az is maradok a halálomig. Feleségem aki amióta kijött az iskolából mindig is könyvelőként dolgozott, 10 éve egy 100milliárdos cég főkönyvelője, minden évben el kell mennie szakmai továbbképzésre, folyamatosan képzi ezen kívül magát tanfolyamokkal, de ő nem felsőfokú végzettségű egy dilettáns döntés nyomán. Ha nem derül ki ez teljesen véletlenül ő is úgy nyilatkozna, ahogy a hölgy. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy ő helyesen járt el, vagy egy hozzértő, mert azt sem tudom kicsoda, de árnyalni szerettem volna a kérdést. Megjegyzem, bár nem tartozik ide, nem esett jól a visszaminősítés, nem függ a pénze tőle, nem érdekes igazából, de azért szarul esett emikor megtudta.