bazidzsó Creative Commons License 2012.01.03 0 0 21

Sziasztok!

Ati86:

- igen sötétzöld színű, amikor vettem ez volt vagy sötétkék és nekem ez tetszett jobban. Ezek beszámított autók voltak, 10db-t vettek be, de jó vételt csináltak, mert pár óra alatt elkelt mind!!! Igaz, hogy az áruk is jó volt:)))

- igen a Miami fantázianév. Tudomásom szerint az utolsó ZX széria volt. Elég jó a felszereltsége.

- én anno tesztlapokban néztem utána és ott eléggé lehúzták. Tudomásom szerint az első szériával volt több gond, ami karburátoros volt.

- hogy kinek tudom ajánlani az autót? Az utastere tágas, mint írtam egyedül a csomagtartója lehetne kicsit nagyobb, de ezt én egy turabox vásárlásával megoldottam:) Tehát annak ajánlom, aki egy nem egy divatautót keres kis fenntartási költségekkel és elég jól kihasználható beltérrel.

- a kalaptartónál alul van mindkét oldalt egy visszahúzó szerkezet. Ez feküdt ki, tehát a zsinórt nem húzza vissza a tokba. Én ki szoktam akasztani felül a hátsó ajtónál és így nem csukom oda.

- kijelenthetem, hogy csendes autó belülről. Még most sem zörög semmi műanyag, a külső szélzaj is csak a tetőcsomagtartótól ered, de ez sem zavaró és csak nagy szélben és 120-130 felett érzékelhető. Nem kell bent kiabálni, hogy tudjatok beszélegetni:)) Nagyon tartós anyagokat alkalmaztak a belső térben. Biztos az is sokat számít, hogy ez garázsban tartott autó. Ugye a nap nem tudja megöregíteni az anyagot.

- nem  szokott fulladozni a motor, amikor fel-felpörög.

Promega: igen így is szoktam csinálni, hogy ha tudok, akkor kisebb sebességgel haladok és pár kilométer után megszűnik a jelenség. A Tied milyen színű?