Szia!
Boldog újévet neked is!
Isten hozott a ZX fórumon!
Nagyon örülök, hogy ilyen részletes leírást készítettél az autódról, s a vele szerzett tapasztalatokról.
A ZX Miami sötétzöld színű?
Ez a Miami fantázianév arra is utal, hogy limitált széria, vagy csak egy felszereltségi szinthez tartozó név?
Mert én is hallottam a Miami kivitelről, egynéhány még a használtautó hirdetések között is megtalálható.
Érdekes, én például a népítéletben többnyire csak jót olvastam a modellről, bár lehet, picit én ferdítem jobb irányba a dolgot.
Kik azok, akinek tudnád ajánlani a típust? Mert a ZX se nem Saxo, se nem Xantia méretű, hanem valahol középütt helyezkedik el.
A kalaptartós dolgot már én is sok helyen olvastam, érdekelne a valóságban is, hogy mi ez a hiba pontosan. Egyszer szívesen vezetnék egy ZX-et, csak nem tudom, hol és hogy teheti meg az ember az autóvásárlást, s az esetleges ismerettséget leszámítva.
A ZX csöndes autó belülről? Itt a szigetelésre gondolok nagy tempónál, illetve vannak-e benne csörgő,zörgő műanyag elemek az idő teltével? Sok régebbi Citroennél ez is gond, nekem az AX-em, és BX-em is mind repedezett a műszerfalon, s iszonyatosan nyikorogtak.