caterina3 Creative Commons License 2011.12.31 0 0 3330

Elismerem, részben igazad van. De engem ez a pasi nem dühít különösebben, ez piti alak. Néznéd meg azt a csajt, akitől azt a bizonyos nadrágot vettem (és az elsőre bizony magánholmi-eladásnak tűnt), no az havi több százezret árusít (azóta utánanéztem). No az a durva!

Én számtalanszor találkoztam már ilyennel, lehet, hogy Pesten merészebbek? :-)

Hatszáz forintért garancia nyilvánvalóan nincs ilyen értelemben, csak kipróbálási. Ez benne van a  levesben... Az meg, hogy így nem veszek... hát, ha az az alternatíva, hogy így veszek, vagy egyáltalán NEM veszek (olyasmit, amire szükség van), akkor azért meggondolod ezt a kijelentést. :-) Például -- ne legyen ilyen! -- ha bedöglene valami olyan háztartási géped, ami nélkülözhetetlen, de nem tudnál újat venni, mondjuk a mosógéped, akkor azért lehetséges, hogy inkább vennél használtan, garancia nélkül, mint hogy kézzel moss hosszú távon mindent... Én legalábbis ezt tettem. Amúgy a bolti vásárlás sem jelent semmire bizonyosságot, mert sokszor rövid idővel a garanciaidő letelte után döglenek be a dolgok, szerintem így gyártják őket. :-) Jóóóó, tudom, elvileg milyet kell venni, no de mit tegyen, akinek nem telik rá? Járjon a patakra, a fenti példánál maradva? :-)

Előzmény: tunderlala-3 (3329)