Lehet, hogy hihetetlen, de ruhaneműn kívül én nem veszek vaterán sem semmit, csak ha számlát adnak hozzá. Anélkül lutri.... meg amiatt, amit írtam. Mi is adunk mindenről, akkor elvárom ugyanúgy.
Én még nem találkoztam olyan "mesterrel", aki ismeretlenül ilyet meg mert volna kockáztatni, mármint, hogy ne adjon számlát. Egyébként pedig előzetes árajánlatot szoktunk kérni mindenre. A férjemnek is a "fél élete" az árajánlatok készítésével megy el, mi is tudni akarjuk előre, hogy mennyi az annyi.
Nem mondtam, hogy még soha ne fordult volna elő, hogy valamiről ne kértünk volna számlát... ismerős háztartásigép szerelő, kijött, belenézett a mosogatógépbe pl., hozott egy másikat az eltört rugójú ajtó helyett, persze, hogy nem kellett számla tőle. Ilyen van.
De nagyobb összegű munkánál, áruvásárlásnál, aminél garanciális idő, esetleges javítás, bármi szóba jöhet, ismerőstől is kérünk, ez természetes.
Alapból engem az dühít, hogy az ilyen kis sunyi sumákolók nagytételben nyomják a bizniszt, más meg becsületesen próbál megélni, hát rajtam az ilyen ne keressen egy fillért se.:s :((
Inkább drágábban, de legálisan.