Vozovi vasútmodell Creative Commons License 2011.12.31 0 0 325

Tisztelt LEGO barátok,

Eladnám az alábbi LEGO készleteket: 2163, 2164, 2165, 2166, 2167. Ha jól tudom ezek promóciós célból voltak forgalomba hozva 1997-ben. Jómagam úgy tíz éve szereztem be a készletet Németországból. Mindegyik termékből van kb. 200-200 bontatlan csomag. Mindegyikből 3-3 állat rakható össze.

Ezen a honlapon megtekinthető  a csomagokban a található LEGO kockák képe, kódja és mennyisége, azért, hogy aki esetleg építő elemet keres, könnyebben mérlegelje az ajánlatot: http://rebrickable.com/sets/2163-1

Egy csomag ára: 70.- Ft, de a Vevő minimum 2800.- Ft értékben kell, hogy vásároljon (azaz legalább 40 darabot). Darabonként, tucatonként nem szeretnék foglalkozni az eladással. Több száz darabos vásárlás estén alkuképes vagyok.

A vevő a terméket két módon veheti át:

• Személyesen Budapesten a Szekszárdi utcában (a Váci út mellékutcája a váci úti Tesco-nál), telefonos egyeztetés után, legkorábban január 8. napján.
  • Postaúton a vételár és a postaköltség (600.- Ft/ átlagos csomag) előre utalása után.

Érdeklődni, vásárolni, alkudni, NEM ITT, hanem a vozovi@freemail.hu mailon lehet.