Te 10-30évet jósolsz hogy akkor lesz valamiféle "katarzis"?
Egy két-öt éven belül jobb nem lesz A mélyresűlledést hogy lehet kibirni a tömegeknek
Polgárháboru?
Ahhoz tényleg vezető/k/ és leginkább a hatalom részérül fegyveres vissazcsapás kell, mint 1956-ban
Több rovatban elhangzik a szlogen "birka nép"
És milyen igaz
Hány ezer embert lakoltattak ki és azok összefogtak-e ellene?
Tudom jogos a kilakoltatás mert nem fizettek
Hány embertöl vették el a mnyupot, tudom, jogosan hisz kapnak majd nyugdijat
Hány embernek emelték meg igy ugy a mindenféle adóját és pofa befogva,pedig ezek jól körülhatárolható csoportok
Néha néha, valami vállalkozói szövetség mozgolódik, kiszerelve az épitményekböl a ki nem fizetett épirőelemeket
Ezen kivul semmi
Aki megmozdul, azt röhögjuk ki jól, mert a vezérünk tudja a frankót,mégha engem is súlyt az intézkedése
Sok minden ellen nem lehet demonstrálni/népszavazni mert kltsg.vetési tételnek lett minősitve
Kijafassom az aki annak minősitette? Ha egy trv. embertelen akkor nehogymár ne lehessen arrol szvazni,csak azért mert pnzt hoz az államnak/kerületnek
Egy szomszéd rovat videojában ott van Orbán korai beszéde
A politus ugyanolyan ermber mint mi,csak mindig öltöny nyakkendő és próbál okosakat mondani
Én csak egyszerű hulyegyerek vagyok,de ha egy nagy péklapáttal megkinálnám az illetőt, bizony sokszor azonnal másképp vélekedne
És nem a fizikai péklapátolás miatt hanem ha szemtöl szemben ülnénk egy tv vitában
Persze az is valószinű hogy nem velem,hanem nálam okosabbal vitázna Mo nézői elött
Akkor hogy védené az álláspontját?
Mert könnyű kinyilatkoztatni egy perces hiradó műsorban, de pár órás tv vitában már nehezebb
De mondom "birka a nép" Egy olvtárs kommentjét olvastam,már ne is tudom mire, hogy bizony ő még többet is fizetne adóban és mindenben,csakhogy az állam megerősödjön
Nem kivánom én az állam"szétesését" de azért ez már sok nekem
Ezek után ne csodálkozzunk ha kiröhögik az lmp-s és karsais önláncolókat és semmiféle demo semmiféle polgárháborus helyzetre nincs valós veszély