Szia!
Én azért még nem adom fel, gondolom, sokan még nem ismerik a fórumot, mert eddig tényleg nem is létezett, s ha valaki nem keresi, nem könnyű rábukkanni. Ám úgy vélem, hamarosan feltűnnek a tulajok, mert rengeteg ZX-et látni a hazaiutakon.
Igen, amit mondasz, hogy a francia eredetük miatt olyan alacsony az áruk, ez érthető is, de ebben a típusban például nincs hidropneumatika, ami talán leginkább rontja a Citroenek piaci árát.
Érdekes ez a kalaptartós dolog, a népítéletben is olvastam róla, hogy sokan panaszkodtak erre a típushibára. Én is azt mondom, inkább ez legyen a legnagyobb baja, mint a futóműterpesztés, vagy a beragadó gázpedál( nem francia autóknál).
Formája kicsit emlékeztet egy megnyújtott Saxoéra és AX-ére, arra azért nagyon odafigyeltek a tervezők. A Citroeneknek is főként a nagyautói azok, amik rendkívül jellegzetesek, az AX, Saxo, C3 vonal hasonlatos a többi autóhoz.
Nekem BX-em van, meglehetősen jellegztes autó, s eddig soha nem volt bajom a hidropneumatikával. Most öcsém használja, mert külföldön vagyok.
Melyek azok a motorok, amit ajánlani tudsz ZX-ek terén?