Gibovai Creative Commons License 2011.12.24 0 0 1550

Sziasztok,

Először is Boldog Karácsonyt Kívánok minden Lybra-snak, illetve az egyéb autó tulajoknak is!

Új vagyok itt és örülök, hogy van egy fórum ennek a méltatlanul kezelt típusnak!

Én fél éve vagyok BOLDOG tulajdonosa egy leharcolt állapotban vásárolt 1.6SW-nek.

236-al vettem Júliusban - kifejezetten válság-, és munkaautónak -, mivel új munka válalásához kellett egy megbízható, napi 100-at hibátlanul teljesítő autó.(Az előző autómat pont egy éve ellopták. Azóta is annak hitelét nyögöm - Budapest, Budapest, te csodás..)

Azóta már +18-at tettem bele. Hihetelen, milyen megbízható kis autó ez a szépség! Menet közben szépen rendbe tettem: új fékekrendszer, új - alcantara - belső, új, teljes kipuffogó rendszer, új termosztát és vezérlés. (Eddig, tokkal vonóval 860-nál tartok)

Nem mondom, volt költsége, de a motor tényleg úgy jár, mint egy svájci óra és minden rendben működik. Mindezt, 254-el az órában! (Ki tudja, lett-e visszarekerve?) Úgy néz ki, hogy az elsődleges célt - 2-3 év használat - teljesíteni tudja majd a gépezet.

Emlékszem, mikor '99-ben kijött ez a típus - az olasz termékekkel eleve elfogult lelkem - azt mondatta: Egyszer lesz egy ilyen autóm...és ÖRÜLÖK IS, HOGY VALÓRA VÁLT!! :-)

Sok sikert mindenkinek továbbra is a LYBRA-jához!