Ez meg a másik, bár azt még értem, hogy miért nem akarnak ezzel szeptemberig várni... csak sajnos a magyar államot évtizede jellemzi a másikat lesz*ró bunkó hatalmi arrogancia, a "nem érdekel, oldd meg" styl, mintha legalábbis a társadalom lenne az államért, és nem fordítva...
Nem arról van szó, hogy ne kellenének időnként változások az adóban, finanszban, bármiben, hanem kifejezetten arról, hogy azt a másik szakembert is embernek nézem, és elképzelem, hogy ha én magam is békés ünnepet szeretnék magamnak, akkor azét a másik emberét se toszom el direktbe, dafke... nekem az OEP-hez kapcsolódó melóim akadnak, ott is mindig az megy, hogy a legutolsó utáni pillanatban találják ki, hogy mit is akarnak, de tegnapelőttre... most is bírták megalkotni és szétküldeni ma délre az ÁFA-változással összefüggő gyógyszer és GYSE elszámolási szabályokat, pontosan tudva, hogy a szolgáltatók egy jó része a két ünnep között nincs nyitva, a programozó meg a rendszergazda csak szopjon jókat az ünnepek alatt és január 2-án rohangásszon mint pók a falon, hogy a 7-ei elszámolási időszakban már minden kerek legyen... és ez nem kormány függő, mert 2 éve is meg 5 éve is, meg 8 éve is ugyanezt csinálták... komolyan mondom, ha egyszer kitalálnák mondjuk december 1-re, hogy mindenki időben meg tudja csinálni a maga dolgát az ünnepekig, komolyan azt hinném, hogy eljött a világvége...
A gusztustalan hatalmi arrogancia és a másik ember lesz*rása a rendszer minden pontján, az itt a fő baj.
ÜdV