Kakas Karcsika Creative Commons License 2011.12.19 0 0 3010

Sziasztok! Nem beleszólni akarok a dolgokba,csak a saját tapasztalatomat írom le.

Tényleg,kicsit vadasabb ízű a némakacsa húsa és a zsírja sem annyira karakteres ízű,mint a magyaré.De finom és porhanyósabbra sül. A tömést helyettesíthetjük úgy is,hogy kis helyre bezárjuk az állatot 2-3 hétre és csak kukoricával etetjük. (ivóvizet biztosítva) Így keveset mozog,jobban hízik.Igaz,hogy a töméssel picivel nagyobbra hízik,de nem jelentősen.

Kérdeznék tőletek: talán uncsi már és sokszor megtárgyaltátok,de  MEGEHETŐ A LIBA TOJÁS?

Nekem elkezdett tojni az egyik liba lány (4 lány-1 fiú)  és nem látom,hogy a gúnár szerelmeskedne vele,így bizti terméketlen a tojás.Esetleg éjjel szerelmeskednek és nem  látjuk?

A gúnár tavalyi, 2 tojó 2011.márciusi és 2 tojó 2011.júliusi.

Előre is köszi a választ.