NAR
2011.12.18
|
|
0 0
6389
|
Egymás után összejött két olyan játék, hogy nem háborúztam. Az elsőt a franciákkal kultúrális győzelemmel nyertem meg (a space race ki volt kapcsolva), a diplomáciai győzelemhez az egyiptomiak álltak a legközelebb, de a nem kaptak elég sok szavazatot. Én hamar lemaradtam az elején, túl későn alapítottam meg a második várost és alig volt erőforrásom (se réz, se vas, se szén). Szerencsére a többiek békén hagytak, pedig a végére már két egyiptomi és egy török enklávé is volt a határaimon belül :-) A másodikban az angolokkal voltam, itt azért elfoglaltam két barbár várost. Érdekes volt a diplomáciai verseny állása, meg kellett építenem az ENSZ-t, hogy választható legyek, mert a rómaiak és a németek vezettek. A franciák aztán kiszabadultak a németek vazallussága alól, ezzel a németek visszaestek. A rómaiakkal és a németekkel felváltva voltunk az első két helyen, de mivel a németek voltak egyedül barátságosak velem, nekem az lett volna jó, ha a rómaiak megelőzik őket. Végül nem jött össze a diplomáciai győzelem, maradt az űrverseny. |
|