Longboat Creative Commons License 2011.12.16 0 0 9535

Sziasztok!

Úgy döntöttem, újabb házikedvenccel bővíteném kis családunkat. West Highland White Terrier lesz.

Sok évig volt kutyánk, aztán, amikor tizensok éves korában elpusztult, évekig nem is akartunk, mert nehezen fért volna bele az életünkbe, hogy megfelelő körülményeket (főleg elég sétát) biztosítsunk egy ebnek.

Most eljött a pillanat, hogy ismét legyen kutyánk. Nem impulzus vásárlás, évek óta barátkozunk kifejezetten ennek a fajtának a gondolatával, kutyás múlt, más házikedvences jelen van. Az ötlet, hogy most lépjek a tettek mezejére, valóban hirtelen jött.

Tudom, hogy rettentő késő, de abban kérem a segítségeteket, hogy ajánljatok nekem megfelelő tenyésztőt, akinek van eladó kiskutyája. Elsősorban egy egészsges, szép kölyköt szeretnék, talán inkább szukát, mint kant, de ez sem döntő szempont. A pedigré, bajnok ősök, kiállítási esélyek egyáltalán nem fontosak számomra. Családtag lesz, nem kirakati mütyűr.

Minden építő jellegű, segítő hsz-t előre is köszönök, kérlek ne beszéljetek le, segítsetek a Karácspnyig rendelkezésre álló egy hét alatt megtalálni a jó megoldást, ha van.