Törölt nick Creative Commons License 2011.12.15 0 0 1143

Vazze, mikröl beszélsz/írsz te?

Gyereknevelésről, vazze, amiről neked a jelek szerint gőzöd sincs... :)

Sziveszterkor vagy nemzeti ónnepekkor mire állitod fel a gyereket , ha már akkora, Dopemanra vagy Erkel-re

Pont ezt a bornírt baromságot teszem itt szóvá: nincs vagy-vagy. Kölcsey Himnusz című verse Erkel zenéjével a nemzeti jelképünk. Aki ezt megpróbálja összevetni egy kissé alulművelt repper tizenkettőegytucat számával, az gyalázza meg nemzeti jelképünket.

Ez valahol egy közösséget, a másik magyarhoz való kapcsolatot, összességéban a hazaszeretetet jelképezi,

Mi, vazze? Az hogy itt hörögsz egy középszerű repszámon? Ez lenne a másik magyarhoz való kapcsolat? És miért kéne nekem kapcsolat bármilyen magyarhoz? Kapcsolatom nekem a családomhoz, a barátaimhoz, az ismerőseimhez vannak, akiknek a többsége történetesen magyar, és nem "egy másik magyarhoz".

Mit fog többször hallani a mindennapokban, Erkelt vagy Dopemant?

Mi közöd van neked ehhez? Hallgasson azt, amit akar. Ha Erkelt akarja, akkor Erkelt. Ha Dopemant, akkor Dopemant. Mi köze ennek a topic témájához?

A rockénekesek, celebek mindig közfelogás alakitói voltak, igy ő is az

Ilyen felfogás elterjedését meg nem kellene megengedni

Annak az "igenostobának", aki ezt hagyja, valószínűleg. De nem nekem, meg a gyerekeimnek. Amúgy, ha valamelyik  gyermekem netán meghallgatná ezt a számot, és megkérdezni, hogy mit mgondolok róla, akkor elmondanám neki, hogy Dopeman a maga korlátozott képességeivel rá kívánt világítani a szenteskedő, szemforgató, nyakunkon ájtatos manó módjára uralkodó gengszterek valódi tettei és kenetteljes, viszont annál  hazuggabb szavai közötti éles különbségre.

Ha esetleg nem hinné el, eklatáns példaként bemutatnám neki egy "kristo_f" nick álszent, szemforgatóü, ájtatos, ugyanakkor személyeskedő, sok esetben gyűlölködő hozzászólásait az Index polidilijén, mondván neki: ilyenek közé ne keveredj, ha meg akarod őrizni a józan eszed és ítélőképességed.

Előzmény: kristo_f (1136)