Féreértettél, én a mindenkori me-t sem tartom ildomosnak kifigurázni, pocskondiázni
Humor az más, igaz a humor határai nincsenek leirva, de a jóházbol szalajtott emberek tudják azért a határt
" aki itt szót emel mellette, az a szólásszabadság védelmében emel szót valójában."
Nem gondolod kmolyan hogy a szólás ellen emelt bárk is szót?
Egy felöl lehet igazad, mert ha nem tetszik ne hallgassam. Én biztos nem hallgatom mert nem az én műfajom, Csurka zsidózó irásait sem olvasom mert nem érdekel, de azért véleményem, ami elitélő, lehet róla
És nézzünk körbe a fiatalság egy részénél,bizony oda "behallatszik" Dopeman zenéje
és akkor csodálkozunk hogy olyan a fiatalok kulturája, beszédmódja viselkedése amilyen
Csak egy egyszerű példa, ha szembejön veled pár kapucnis fickó 20fok melegben, ugye te is kibiztositod a 9mm-st?
Vannak tisztelni való dolgok, közéje tartozik most emlegetett Himnusz
Mi történt a Himnusszal, kevesebb lett? Nem
És ha lehugyozzák a Hősök szobrát, vagy hangosan felteszik a kérdést az idegenvezetőnek "ki az a vén fasz ott a lovon"?
Ezekben az esetekben sem történik semmi, lehet továbblépni
Miért is "kötelező" a Szózat és a Himnusz felhangzása esetén felállni, miért is szökhet könny emberek szemébe amikor ezeket hallják?
EZeket és a hasonló dolgokkal nem illik viccelni, nem illik kurvaanyázó mondat közegbe helyezni, mégha "kultúrember" nem is hallgatja