Natessék, írtam rá az este, most látom, hogy már nem ment át…: ( (örülök, hogy igazi vitában senkivel se vagyok, így elég nehéz lenne pl. szócsatázni:S :P)
Naszóval: azt írtam, hogy akkor már a legjobb lenne szerezni valami régi, de víztartó fahordókat esetleg fürdődézsákat, meg persze toronyórát láncostul… Minthogy a szgény ember vízzel főz, garantáltan maradnak a kék műa. Hordók, úgyhogy gyönyörködjetek benne kedvetekre, én meg örülök az értékes esővíznek. Épp most locsolkodtam belőle a szobanövényekre is, meg majd hurcibálok kicsit a fólia alá is a petrezselyem és újhagyma sorra.
Deryan, de jó már látni, nagyon rég nem jelentkeztél!! :)
Jelentem, ismét kikelt egy tujamagonc-gyanús egyed, ismét a sorban, az első meg kezd a netes képes tujamagoncra hasonlítani, úgyhogy át is keresztelem őket zsákmamacskáról tujamagoncra. Ez a kettő pár hét alatt kikelt, csak azért pislogok itt, mint macska a kosár alatt. És persze örülök, már látom magam előtt a magam keltette tujaerdőt! :P Azért elbújni mögöttük még nehézkes lenne….
KÉRDÉS (azazhogy inkább csak egy kis aggodalmaskodás): kibújtak a hóvirágok, de még a törpe íriszek, s pár nárcisz is. Emlékeim szerint csak a fürtös gyöngyikék szoktak ősz táján, de most mindenki törekszik kifelé. Nem lesz ebből bajuk?(azon felül, hogy a tyúkok is megcsipegettek már néhányat..: ( ) Esetleg rájuk töltsek egy kis komposztot?