Törölt nick
2011.12.14
|
|
0 0
974
|
Egyébként meg a Himnuszt az én értelmezésemben azért szőtte bele Dopeman a szövegbe, hogy rámutasson, hogy ez lenne Isten áldása, a jókedv meg a bőség ez a sok kib. pénzbehajtó, meg ez lenne a víg esztendő? Nem akart ő semmit gúnyolni rajta, biztos nincs kifogása a a jókedv meg a bőség ellen, csak éppen nem pont ezt látja, azt viszont igen, hogy szép himnuszunkkal palástolják a gazemberkedéseket. Nem tudom azt például elképzelni Dopemanról, hogy majd a magyar-románon az oláhoknak szurkoljon, vagy hasonló, de ha kikapunk, és azt mondja majd, hogy szarok voltunk, megérdemelten győztek a románok, az csak keserűség, és nem nemzetellenesség. Most kb. ennyi történt, legalábbis a Hymnus kapcsán, a kib. sleppezést meg inkább a birkanépezés sértőbb változatának értettem, ami nem vezet sehová, mint hogy felvegyem. Ha egy politikus mondana ilyet, felvenném, őt nem ezért fizetem, Dopemant viszont nem fizetem semmiért, azt mond, amit akar, nincs fölötte semmilyen jogom, persze cserébe Dopemanre is mindenki azt mond, amit akar, de ne már az ÁVH hurcolja meg bármilyen dalszövegért is, mert azért viszont morcos vagyok nácifasisztaként is. |
Előzmény: Törölt nick (972)
|
|