Törölt nick Creative Commons License 2011.12.14 0 0 970

Amerikában a zászlóégetés jött szokásba, a németek himnuszából kihúzatták az antifák az első versszakot, a feministák meg a másodikat. Ausztria himnuszát éppen a napokban heggesztették át PC-re. Amúgy Amerikában mintha valami néger is játszotta volna a Star Splanged Bannert végtelenségig torzított gitárral.

Ugyan már, teljesen hülye erőlködés Dopemant bűnvádi eljárás alá helyezni emiatt a szám miatt. A kurucos videón sem az látszik, amit a karót nyeltek láttak bele, hanem az, hogy még seggrészegen sem feledkezett meg hagyományainkról sem Dopeman, sem a közönsége, de akkor sem lett volna semmi, ha megfeledkeznek róla.

Én aztán szidtam eleget a libbancsokat, amikor nemzetelleneskedtek, például lesegílyesezték a gúnyhatáron túli magyarokat, a koronát basztatták, vagy meg akarták szüntetni a falvakat, de ez az ügy egyrészt nevetséges, másrészt konkrétan dilettáns az ügyészség, ami egy egysoros mondatot sem tud értelmezni az Alkotmányból.

Dopemannek is volt amúgy egy nemzetellenes szövegrészlete éppen ebben a számban, amiatt jogosan lehetne csesztetni, de az úgy látszik, nem érdekel senkit. Igz, az sem jogi téma, hanem erkölcsi. Az ÁVH bevonását bármilyen dalszöveg körüli paláverbe meg szánalmasnak tartom, ugyanazt csinálják csak, mint amit a CPg-vel, az Aurórával, a Valhallával, a Nemzeti Fronttal meg az Archívummal tettek, csal pepitában, és ugyanúgy undorodom ettől is, mint attól undorodtam.

Előzmény: Szilard Kigyo (969)