Én nagyon sokszor fagyasztok zsemlét, kiflit, kenyeret. Szinte mindig van a fagyasztóban, így nem jövök zavarba, ha egy utolsó csücsök van csak otthon és beesik valaki vacsoratájban :o))
Simán kiveszem a fagyasztóból és vagy szobahőmérsékleten hagyom kiengedni (max 1-2 óra pl. 1/4 kg kenyér) vagy beteszem a mikróba a legkisebb fokozatra és néhány perc, negyed óra, attól függ, hogy mennyit és mit teszek bele. Rögtön kiolvadás után, még melegen a legfinomabb :o)))... arra viszont vigyázni kell, hogy ez a pékáru ilyenkor sokkal hamarabb kiszárad ... néhány óra után már nem finom.
Ha jól emlékszem pont A. Dr. küldött el sütizni engem is ;o))
Nekem is volt ám listám. Állítom, hogy amíg terhes voltam, azalatt játszották az összes édességreklámot :o) az egyik legjobb barátnőm megkérdezte, mikor jött látogatóba, hogy mit hozzon... egyetlen vágyam volt az ásványvizen kívül: egy óriási mandulás magnum!!! megkaptam... még most is érzem az ízét :o)
s.