sensitive Creative Commons License 2011.12.13 0 0 2243

Kézzel szúrtad magadat a tűvel? Hűha, az elég brutális lehetett! Bátor vagy.

Én még a belövőssel is szemeztem egy órát, mire el mertem sütni először.

Milyen vércukor-mérővel mérsz?

Nekem accu check actív van és vagy 5-6 tizeddel többet is mér, mintha a laborban a vénából mérnének.

 

Teljesen jó értékeid vannak! Jól hangzik a császármorzsa. Milyen lekvárt ettél hozzá? És a cukrot mivel pótoltad?

Csak nemrég fedeztem fel a tescóban egy olyan lekvárt, amiben alig van szénhidrát. (Áfonya=15,6/100) - előtte olyannal próbáltam gazdálkodni, amiben 44g ch van 100-ban. Hát ez se mindegy.

Ha szereted a tésztás ételeket, abból is jó a norbis és a diawellness,diabestar diabetikus tészták. Sokkal kevesebb benne a szénhidrát, mint a durum tk. tésztában, jól is lehet vele lakni.

Mákos tésztára fáj a fogam már két hete - csak nem tudom, hogy cukor helyett mi lenne rá a legjobb alternatíva. Talán nyírfacukorral fogom megpróbálni.

 

 

 

 

Előzmény: Boribon (2242)