sensitive Creative Commons License 2011.12.13 0 0 2241

A norbis puding az tényleg nagyon finom. Szoktam beiktatni uzsira vagy a vacsihoz.

Sikerült diab. beiglit vennem - igaz ez még gluténmentes is - de sajna elég elkeserítő a ch tartalma. Egy szeletet már megkóstoltam - és 14 g ch volt egy normál vastagságú szeletben. Hát ebből se lehet lakomázni. Viszont kellemes meglepetése, hogy egészen finom.

Még adok egy esélyt  a norbisnak - abban biztos kevesebb a szénhidrát. Vettem egy ch csökkentett lisztkeveréket - lehet, hogy mégiscsak megpróbálkozom majd sütni is valamit.

A Cédrusban még soha nem jártam, de valószínűleg oda is benézünk még karácsony előtt! Itt az Ecseri úti diétás boltban is vannak sütik, de nem túl nagy választékban.

Ez a diabet max-os zsömle hasonlít a sima zsömlére? Még soha nem fagyasztottam ilyesmit le, ez is nagyon jó ötlet! Tényleg olyan lesz, mintha friss lenne? Mondjuk előtte lévő este veszed ki a fagyasztóból és szobahőmérsékleten kienged - vagy a sima hűtő részben kell kiengedni?

Teljesen megértem, hogy nehezedre esik a diétát tartani. Szerintem nem is lehet ezt egy életen át ilyen szigorúan betartani. Most látom csak, hogy mennyivel lazábban tartottam annó a PCO és IR miatt is, hogy most rendesen kiszámolok mindent. Hát ezt csak így lehet, hogy ráér az ember és persze a baba miatt tudjuk is, hogy nagyon fontos.

A II-esen fogok szülni, oda is járok a belgyógyászatra, Ambrus dr úrhoz. Ott hallottam én is először a többi lánytól, hogy szülés után egyből lehet enni bármit. : ) Ez tartja bennem a lelket, Gondolatban már írom a listát. :)

Előzmény: Shiro (2238)