Sziasztok
2005.04.04-es A6 3.0 TDi Quattro-m van BMK motorkód, ezzel kapcsolaban lenne pár kérdésem:
- mp3-at nem kezel a rendszer, ezen lehet segíteni valami MMI frissítéssel? (bluetooth, navi van a kocsiban)
- olvastam itt valakinél hogy a tolatóradar grafikusan is kijelzésre kerülhet, ezt erre a modellre is aktiválni lehet? (nekem nincs grafikus jelzés csak akusztikus)
- érdemes-e frissíten az MMI-t? milyen funkciót illetve hibajavítást ad az új verzió, hol lehetne ennek utánanézni? (megnézem a jelenlegi verziót és megírom)
------------
Igazából amiért alapvetően ide írtam az egy hibajelenséggel kapcsolatos és kezdek aggódni miatta:
Most már másodjára fordul elő, eddig először pár hete tapasztaltam de akkor rövid ideig tartott a jelenség, elkezd gyorsan vibrálni a xenon és a műszerfal világítás, illetve emellett
most a rádió is akadozik, tegnap ez perceken keresztül zajlott, a műszerfal világítása egyre jobban kezdett villódzani (a piros fények hosszabb időre is kialudtak, a fehér km-óra az pedig
nagyon gyorsan vibrált) majd abbhagyta. Ez valami elektromos hiba, kontakt hiba nem tudom mi lehet de elég aggasztó. Mi a véleményetek?
Köszönöm,
Attila