Keserű Csokoládé Creative Commons License 2011.12.11 0 0 8066

Hm. Nekem épp van egy eladó,  fájó szívvel kell megválnom tőle, de mit tegyek, hűtlen lettem, beleszerettem egy Chevy Cruze-ba..... :) 1598 ccm Elite sedan, beige metal,   céges (már ha egy  egyszemélyes háziorvosi vállalkozás cégnek nevezhető....  szóval családi  az, na :) 2005 májusi, de 65 000 km van benne mindösszesen.  Vonóhorog, plussz 4 szerelt téli gumi fellnivel (most az van rajta) . Vezetett szervizkönyv.

Hiba?  Garanciában vizpumpa csere.  Klima tavaly nyáron minimálisan csepegett (2-3 óra után 3-4 csepp jelent meg az utastérben a gumiszőnyegen az utasoldalon) de ez az idén megszünt. Szervizben nézték, azt mondták, nem kondenzvíz.  Mivel idén nem volt, nem forsziroztam.  Jobb első toronycsapágy csere. Jelenleg ereszt az ablakmosótartály,  lassan elszivárog belőle az ablakmosófolyadék. (Lehet, hogy a tavasszal megfagyott benne a nem téli lé) Más hibája nem volt.  Ja, a vezetőoldali kilincsnél a belső oldalon szokás szerint megkopott a lakk meg a festék :)

Én nagyon meg vagyok vele elégedve, a Cruze pl. messze nem gyorsul igy, mint a Lacetti.

(Egyébként az első "igazi" autóm  - mármint Dacia után - egy Nexia volt - üzemanyagszivattyú csere -  egy Lanos - hátsó lengéscsillapitók csere - utána a Lacetti, ld fent.  mind a kettőt 6-6 évig gyűrtem, saját véleményem, hogy a koreai autók baromi jól bírják.  )  Érdekes módon nálam a fényszóróizzók egész jól birták, 6 év alatt változó oldalon 3x kellett cserélni.

Előzmény: ms1964 (8048)