Oké, semmi baj. Tudom, hogy nem kifejezetten ellenem irányult, csak az ilyen fokú általánosítás egyszerűen zavar. Ráadásul, tényleg azt vallom hogy azért hogy ki mit szeret nem lehet elmarasztalni senkit. Én például simán még azt is elfogadom/NÁM, ha a barátnőmnek Sp lenne a kedvence, max nem mennék vele "koncertre" és megkérném hogy mikor ott vagyok ne nagyon hallgassa, vagy legalább ne hangosan.:)
A zene sokszor megszépíti az ember érzéseit, kinek ez a zene, kinek az. Ha én a Zanzibárt pl. szeretem, vagy Csézyt, vagy akármit akkor azt. Ha szted gagyi, szíved joga ezt gondolni, sztem meg nem. Amúgy az általad felsoroltak közül tényleg nem sokat ismerek, és ez lehet hogy hiba, hogy sokan csak a rádióban vagy a tévében hallott, vagy épp népszerű együttesek zenéit hallhatja, ezért mondtam hogy van igazság abban amit írsz. De ezek az emberek nem attól lettek híresek hogy gagyi klónok, hanem mert van közönségük, vannak akik szeretik őket, igenis ők is sokat dolgoztak azért hogy ide eljussanak, ha például én esetleg beletennék egy két dolgok némely számomba a külföldi dalokból...és ezért legagyiklónoznának, hát mit mondjak, nem tetszene. 1-2 szám alapján ítélkezni nem biztos hogy korrekt dolog, mert akár még véletlen egybeesés is lehet az a hasonlóság amit találtál, vagy ha nem hát Istenem, van ilyen, mindig is volt, és lesz is.